Zaloguj się aby mieć dostęp do najlepszych ogłoszeń. Kliknij jeśli nie masz jeszcze konta.

Praca w Hotelu, stanowisko: Szef Cukierni Firma

3 tygodnie temu Dam pracę Krynica-Zdrój   24 odwiedzin

-- zł

• img
Cena: -- zł Do negocjacji

Ekskluzywny Hotel 4* z nowoczesnym SPA

Miejsce pracy: Krynica - Zdrój

Szukamy pracowników na stałe nie na sezon.

SZEF CUKIERNI

OPIS STANOWISKA:

• Organizacja pracy działu;

• Przygotowanie deserów zgodnie z recepturami;

• Ustalanie karty deserów;

• Nadzór nad jakością przygotowywanych deserów;

• Racjonalne zarządzanie składnikami;

• Utrzymywanie czystości w miejscu pracy;

• Współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów hotelu;

• Kreowanie pozytywnego wizerunku obiektu.

OCZEKUJEMY:

• Aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych;

• Doświadczenia w pracy w cukierni;

• Dyspozycyjności;

• Zaangażowania w pracę;

• Uśmiechu i pozytywnego nastawienia;

• Wysokiej kultury osobistej.

OFERUJEMY:

• Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, zlecenie i na działalność gospodarczą ( w zależności od Państwa potrzeb);

• Atrakcyjne wynagrodzenie i stabilne warunki zatrudnienia;

• Pracę pełną wyzwań w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole.

Osoby zainteresowane, proszone są o kliknięcie przycisku"wyślij wiadomość" na dole strony i zostawienie kontaktu do Siebie, a także zawarcie klauzuli rekrutacyjnej (treść poniżej) lub o kontakt telefoniczny od Poniedziałku do Piątku w godzinach 10:00 - 18:00 na numer podany niżej.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)" Na podstawie art. 6 ust. 1 lit. A Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE: wyrażam zgodę na przetwarzanie przez podmioty z Grupy Kapitałowej J.W. Construction Holding S.A., w skład której wchodzi J.W. Construction Holding S.A. moich danych osobowych na potrzeby udziału w procesie rekrutacyjnym na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. Ponadto, jeżeli wyrażają Państwo wolę wzięcia udziału w przyszłych rekrutacjach prosimy o zawarcie w CV dodatkowej klauzuli: Na podstawie art. 6 ust. 1 lit. A Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE: wyrażam zgodę na przetwarzanie przez podmioty z Grupy Kapitałowej J.W. Construction Holding S.A., w skład której wchodzi J.W. Construction Holding S.A. moich danych osobowych na potrzeby udziału w przyszłych procesach rekrutacyjnych.

Szczegóły

Data rozpoczęcia 2021-09-21